dijous, 26 d’abril del 2007

GAGS

El plantejament d’un anunci, es refereix al tipus de desenvolupament en que succeeixen els fets, poden haver-hi diferents tipus: problema-solució, tros de la vida quotidiana, gag... en aquest cas hem triat el plantejament de tipus: “gag”, en el que té com a objectiu fer riure al públic, i així atreure la seva atenció, podem utilitzar fets graciosos, amorosos i sexuals...




Els colors que predominen en aquest anunci són el negre, blanc,blau i marró.
Aquest anunci conté una imatge simbólica, (atribuir les qualitats de persona o qualitats fantàstiques a animals, objectes...) el conill i l’ós, en que els atribuïm les qualitats de la potència dels dels altaveus.
El logotip (representació de la marca en un dibuix o signe que ens faciliti reconeixer el producte), BLAUPUNKT es veu reflexat en els altaveus, al reproductor, i al final de l’anunci, aquest ultim acompanyat de l’eslògan (frase que ens crida l’atenció i que sovintment utilitzen recursos literaris com la rima...):
“THE ADVANTAGE IN YOUR CAR.”
Aquest anunci va dirigit a al públic jove, al qual li agrada portar la música alta i una potència d’altaveus elevada en el cotxe.
Ens ofereix uns beneficis emocionals (beneficis que en l’anunci no es poden comprovar com per exemple la olor d’una colònia, el sabor d’un menjar...), perquè ens volen vendre la sensació de potència, satisfacció... de tenir un car-audio, de la marca BLAUPUNKT


Aquí tenim alguns exemples més de gags:



En aquest anunci podem observar una forma graciosa de ensenyar a portar el cinturó de seguretat.




En aquest anunci mostra una nevera d'últim model i l'anuncia de manera graciosa.




Aqui tenim una sèrie d'anuncis publicitaris que no són Espanyols però s'entenen igualment i podem observar diversos productes.




Aquest anunci tracta d'una parella que es baralla per conduir el seu cotxe.




Aquest anunci ens mostra la marca de productes esportius.




Aques anunci ens mostra una beguda alcohòlica "cervesa" i ens fa riure una estona.

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'explicació està força bé, tot i que hi ha alguna cosa incoherent (un conill és la imatge simbòlica perquè és un animal que simbolitza potència?). Els exemples també són adequats, tot i que potser hi podria haver hagut una mica més de comentari. La nota és un 6,5.