dijous, 26 d’abril del 2007

Anunci H&M

GRAELLA ANÀLISI ANUNCIS

Andrea, JP i Luis



Formal

Els colors predominants són el blanc que indica la puresa, l’higiene. La imatge simbòlica, és Madonna, que dona la personalitat al producte.

L’eslògan o frase que reflecteix la personalitat a l’anunci va relacionat amb Madonna en tot moment; la noia té un problema amb el seu estil de vida i la seva roba i Madonna li dona uns consells i la vesteix amb roba H&M, que indica vestir amb estil.
No hi ha paraules com “nou” o “científicament provat”, però ho dona a entendre, al dir que la roba és fashion i moderna.

No apareix en cap moment el preu ni una oferta, el publicista li dona més importància a la personalitat del producte. No hi ha cap demostració científica perquè Madonna ja li dona el seu estil. Tampoc parla ningú a càmera, únicament el diàleg entre Madonna i la noia; tampoc la marca ni el producte surten fins que la noia ho necessita.



Contingut

L’anunci va dirigit a un tipus de públic, l’adolescent : aquesta roba és juvenil i per això la protagonista és una noia d’uns 16 anys on Madonna i la noia són els protagonistes. Sí, busca una identificació amb el producte per això també la imatge simbòlica és famosa, per tant es busca el jo ideal.

No busca beneficis racionals, si no et posaria el preu del producte o alguna oferta i únicament et posa l’estil del producte, busca emocionals.
Hi ha diferència entre sexes, ja que els homes només estan per a servir a la dona, en cap moment són superiors aquesta .

Es valora molt la persona pels seus diners i físic, ja que en principi no la volen com és i per tant la at volen canviar. En tot moment s’atribueixen conductes adults, per l’edat de les protagonistes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'anàlisi és massa simple, és un anunci en què es podria haver aprofundit una mica més. Hi ha alguna afirmació que no té gaire sentit, com la de que s'atribueixen conductes adultes a menors. La nota és un 6