dijous, 26 d’abril del 2007

Anàlisi Anunci Ausonia

Anunci: Ausonia
It's Raining men




·Hem escollit aquest anunci perquè ens semblava graciós i original.
Tracta sobre les compreses de la marca Ausonia. Per tant va dirigit a les dones, gent que té la menstruació.
El plantejament es pot considerar un fragment de vida. No és molt usual però, correspon al tros de vida d’una persona.
Al començament surt una dona, la protagonista, molt elegant, molt tímida, seria i molt “tapadeta” amb l’intenció de sortir de casa. Al mirar-se al mirall sembla que s’ho replantegi i llavors canvia d’aspecte totalment. Es converteix en una dona atrevida, segura de si mateixa, lleugera de roba, moderna i amb ganes de viure la vida.
Això fa que li doni una personalitat al producte. Aquesta personalitat consisteix en sentir-te més segura de si mateixa, més atrevida, amb ganes de menjar-te el món i, sobretot, més dona.

Els colors que predominen durant tot l’anunci són els colors foscos, com gris i negre. Al final de l’anunci, on es veu la marca del producte, el fons és de color rosa i les lletres blanques, d’aquesta manera capta l’atenció del consumidor ja que el contrast de colors és molt impactant.
Respecte el text, en el plantejament no es pot veure cap mena de text però, al final quan canvia el color apareix un petit text “¿has pensado en tomarte la vida menos en serio?.
Després d’aquesta petita frase surt l’imatge de la dona principal ja canviada d’aspecte i amb la personalitat que li vol donar al producte. Finalment surt l’eslògan amb la marca: “Ausonia, Muy segura. Muy mujer.”
En l’anunci no hi ha cap text que demostri que està científicament provat perquè l’anunci no fa cap demostració, tampoc apareix cap preu ni cap oferta.
Tot això que acabem d’explicar fa referència al aspecte físic de l’anunci.



Respecte el contingut:

El públic a qui va dirigit és un públic femení. Dones joves o adultes però, no molt grans, ja que el producte dóna seguretat i et fa sentir més dona quan tens la menstruació.

Els beneficis són emocionals perquè no et dóna coses demostrables, que pots comptar, veure o tocar sinó que et proporciona sentiments, és a dir, com et sentiràs en utilitzar el producte. Els beneficis d’aquest anunci són principalment seguretat amb tu mateixa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'anàlisi de la forma és molt correcte i molt complet. El del contingut no tant, tot i que podria donar per molt (valoració superficial de l'aspecte físic, etc.). La nota és un 8