dijous, 26 d’abril del 2007

Anàlisi d' un anunci



Formal

En aquest anunci predominen el color blanc i negre. Hi surt una imatge simbòlica, el logotip es l’ imatge que representa la marca del producte. En l’ anunci no hi ha cap text informatiu sobre el producte. El plantejament no és cap problema solució, és un gag amb imatges impactants, en cap moment apareixen paraules com “nou” o “científicament provat” i tampoc apareix cap preu o oferta. No n’hi ha cap demostració científica en l’anunci, i el personatge no parla en cap moment. La marca del producte només apareix al final de l’anunci.


Contingut

Es un anunci que va dirigit sobretot als esportistes. El personatge de l’anunci és Tracy McGrady, un jugador famós de NBA. Es pot identificar amb el jo ideal que mostra la personalitat del jugador si utilitzes els productes d’Adidas. Ofereix beneficis emocionals que es un benefici que no es pot comprovar i ofereix un sentiment quan utilitzes el producte. L’anunci escull aquest jugador per el seu físic, diners i fama.

1 comentari:

Publicitat ha dit...

Tal com vam comentar a classe, l'anàlisi havia de ser un text lligat, no pas les respostes a les preguntes de guia posades una darrera l'altra. Falten els perquès de les afirmacions. La nota és un 6