divendres, 18 de maig del 2007

segmentacio del mercat

La segmentacio del mercat es la divisio de la gent que compra , veu , consuméis o fa us de un producte .La divisio es pot dur a terme de dos maneres :

Sociodemografic:depen del lloc on vius i la teva cultura.
Sociocultural: depen dels gustos de la persona.




-Aquest anunci va dedicat a tothom perquè fa que tothom es senti identificat i totes les persones el miren. Al sentir-se identificats la gent mira el anunci amb atenció i desprès se n’adonen que el anunci que han vista a lo millor es un producte que no els interessa .






-quest anunci ‘ensenya’ el que es pot arribar a fer per poder conduir aquest cotxe. Va dedicat a la gent que te un cotxe i es vol comprar un cotxe nou o que no en te i es vol comprar un.





Aquest anunci te com a objectiu:el bevedors de coca-cola i les persones que volen viatjar. Però sobretot el de coca-cola que te el mateix objectiu que el primer.Indica que es pot veure coca-cola a tota arreu on es vagi.




Aquest anunci va dedicat a un part del mercat al que li agraden les motos es un moto amb un sensació única : volar . Hi ha molts colors i formes ‘abstractes’ per tant de cridar la atenció del públic





Aquest anunci va dedicat a una persona que es vulgui comprar un cotxe tan bo que no se el mereixi sigui el cotxe qui se el mereix a ell.




Aquest anunci va dedicat a els conductors y als seus acompanyants per tal de evitar accidents de transit. Es un anunci per a conscienciar al públic.




Aquest anunci va dedicat als bevedors habituals de coca-cola per tant de fer que els personatges que el veuen no abandonin el hàbit de beure coca-cola. Esta ambientat en un joc de acció molt famós GTA per atraure al públic Jove.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els noms dels criteris són erronis. Les anàlisis de cada anunci són molt pobres: dues línies, sense quasi explicacions i amb algunes afirmacions sense raonament. La nota és un 4,5.

Anònim ha dit...

Hi ha un error: la nota és un 5